Aktualno
Naslovnica / Nekategorizirano / Vijesti / Nova obavijest o održavanju nastave u osnovnim i srednjim školama na području Hercegbosanske županije

Nova obavijest o održavanju nastave u osnovnim i srednjim školama na području Hercegbosanske županije

 

U ranim popodnevnim satima danas je došlo do pogoršanja vremenskih uvjeta u Hercegbosanskoj županiji. Snijeg neprestance pada, a prema informacijama iz mjerodavnih službi očekivati je jači vjetar i još veće probleme na putevima u županiji. Iz Uprave civilne zaštite Hercegbosanske županije upozoravaju da je počeo puhati i jak jugozapadni vjetar, pa je očekivati veće nanose na putevima i niže temperature.

Iz Uprave civilne zaštite Hercegbosanske županije uputili su preporuku da se nastava odgodi do daljnjega u svim osnovnim i srednjim školama. Ta preporuka je usvojena uz konzultacije s načelnicima općina Hercegbosanske županije, Vladom Hercegbosanske županije, resornim ministarstvom i ravnateljima škola. To znači da se nastava odgađa do daljnjega.

Na zajedničku odluku o odgađanja nastave do daljnjega u svim osnovnim i srednjim školama na području Hercegbosanske županije maksimalno utječe vođenje brige, u ovom slučaju, o sigurnosti djece i prosvjetnih djelatnika.

O početku nastave učenici i prosvjetni djelatnici u svim osnovnim i srednjim školama u Hercegbosanskoj županiji bit će na vrijeme obavješteni.

 

 

>

autor Admin

Pročitajte više

Zbog vremenskih uvjeta odgađa se nastava na području općine Livno

Obavještavaju se roditelji i učenici naše škole da se nastava neće održavati do daljnjega zbog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.