Naslovnica / Školski list / Školski list – broj 3

Školski list – broj 3

Školski list predstavlja “ogledalo” naše škole, jer se u njemu ogledaju naši uspjesi, naš rad, naše aktivnosti. U školskom listu prezentiramo događaje tijekom školske godine, te uspjehe učenika kroz razna natjecanja. 

 

UVODNA  RIJEČ  UREDNIKA

 

Drage kolegice i kolege, dragi učenici i roditelji, dragi čitatelji, sve vas lijepo pozdravljam i želim vam svako dobro!
Evo stiže i treći broj TRZAJA.
Sad već mogu reći, tradicionalno, kroz stranice lista, pokušat ćemo vas slikama i pisanom riječi provesti kroz brojna događanja u školi i oko nje. Listom vam dajemo mogućnost da kritički ocijenite sve ono što se događalo, trenutke vremena u školskoj godini. Ponekad se pitam jesu li se sva događanja ili barem njihov veliki dio, premjestila u krug škole.
Svjedoci smo problema današnjice, nedostatka posla, stalne migracije stanovništva u potrazi za poslom i boljim životom. Sve to ostavlja traga i vidljivo je u jednom malom mjestu kakvo je Livno. Ali opet, kada dođete u krug naše škole, sve je drugačije, vrvi životom, mladošću, optimizmom. Ta pozitivna energija, rad, timski duh, rekao bih, jasna vizija budućnosti, pomiče granice rušeći predrasude koje su u jednom periodu stvarane o školi.
List polako, ali sigurno raste! Raste sadržajno, raste brojem suradnika koji svoje pisano umijeće predstavljaju javnosti.
Polako se približava kraj nastavne godine; užurbano je, osobito za maturante koji u ovoj godini završavaju svoje srednjoškolske dane. Polako se pripremaju za jedno novo razdoblje života.
Škola će odlaskom učenika na ljetni raspust postati veliko gradilište. Planirana je sanacija dotrajalog krovišta škole. U novoj školskoj godinu imat ćemo novo ruho stare škole.

Ugodno Vam čitanje!
D. Perković, pedagog

Za pregled lista kliknite na sliku.

trzaji-broj-3

 

Oko Autor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *