Naslovnica / Događanja / Srednju strukovnu školu Silvija Strahimira Kranjčevića posjetili su uglednici s političke scene Hrvatske i BiH
MG_2259

Srednju strukovnu školu Silvija Strahimira Kranjčevića posjetili su uglednici s političke scene Hrvatske i BiH

Premijer Hrvatske Andrej Plenković,  s predsjedateljem Predsjedništva BiH  Draganom Čovićem, predsjedateljicom Zastupničkog  doma Parlamentarne skupštine BiH  Borjanom  Krišto, državnim  tajnikom  Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH Zvonkom  Milasom, državnom tajnicom Ministarstva vanjskih i europskih poslova Zdravkom  Bušić i  drugim  uglednicima s političke scene BiH i RH, obišao je završene radove na Srednjoj strukovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića u Livnu.

Hrvatska Vlada je prije dvije godine donirala sredstva za rekonstrukciju dotrajalog krovišta  škole u vrijednosti od 600 000 kuna. Rekonstrukcija je uspješno izvedena i slijedi nastavak projekta, uređenje potkrovlja,  za koji je ponovno školi donirano 450 000 kuna.

Ovo je pravi dokaz koliko RH kontinuirano skrbi o Hrvatima u Bosni i Hercegovini i štiti njihova prava  konstitutivnog ravnopravnog naroda.

Ravnatelj škole  Saša Grabovac zaželio je dobrodošlicu  nazočnima i zahvalio im što su prepoznali dobar put kojim je škola krenula.

 

 

 

Oko Autor

Pročitajte i ovo

festival-rada

Naši uspjesi – da se ne zaboravi

Završen 6. Festival rada srednjih tehničkih i strukovnih škola BiH – Livno, svibanj 2014. U …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *